Podcast på norsk: “Sjefen”

Sammen med direktør og konsulent Henning Asklien har jeg begynt å lage noen podcaster om ledelse. Vi har invitert erfarne og kunnskapsrike ledere til samtaler med oss. Her deler de historier og synspunkter, og vi får lov til å spørre om det vi lurer på.

Blant de spørsmålene vi tar opp er om ledelse er det samme over alt. Vi har med oss Thomas Huang, som har vært gründer og direktør i Kina i mange år, og som kan fortelle om den rene trykk-kokeren av utfordringer. Denne samtalen kan du komme rett til her: https://lnkd.in/evKxFFq

 

Vi har også fått høre om hvordan det er å være sjef for mange sjefer. Mangeårig direktør og framfor alt styreformann Harald Norvik kom til oss og snakket om dette. Maken til erfaringer med norske ledere skal man lete lenge etter, og Harald satt en del ting på plass. Du kommer rett til podcasten med Harald Norvik her: Spotify, iTunes eller på Google.

Podcastene våre finner du under tittelen “Sjefen” på alle vanlige kanaler for podcasts. Her kan du klikke og komme direkte til dem iTunes, PlayerFM og Spotify.

Der finner du Henning, meg og mange sjefer i fri dressur om hva ledelse kan være i praksis.